Cu sute de proiecte materializate începând din 2006, echipa noastră de ingineri experimentați garantează profesionalismul soluțiilor pentru structura de rezistență a proiectului tău.

Cine suntem?

(Fotografie realizata inainte de o faza determinanta pe unul din santierele noastre.)

Suntem Mihai Almășan si Aurel Dănăilă, fondatorii Alfa Structural Design. Dacă nu ne știți deja, mai jos o să găsiți câteva cuvinte despre noi:

În 2006 am decis sa punem bazele propriului birou de proiectare structuri după o "ucenicie" intensivă in care am participat la proiectarea unor obiective de genul Asmita Gardens, Plaza România, Winmarkt Grand Center. Am învățat de la ingineri de top cum ar fi V. Nedriță, T. Postelnicu, B. Jugurică, oameni cărora nu le putem mulțumi îndeajuns.

În scurt timp după lansare ne-am făcut remarcați prin calitatea documentațiilor ajungând să fim solicitati pentru proiecte mari. Un exemplu bun ar fi colaborarea deosebită pe care am avut-o cu dl. expert A. Năstase la realizarea proiectului pentru Citadella Titan (2 turnuri S+P+14E), dar si alte proiecte incepând cu case parter si terminând cu blocuri P+11E (ex. Barcelona Residence).

Fiecare proiect din cele peste 500 finalizate are în spate poate sute de ore de analize, calcule și verificări atente astfel încât produsul final să mulțumească beneficiarii, arhitecții, dar și să fie in spiritul si litera normativelor.

Pentru că suntem pasionați de proiectarea structurilor și ne plac provocările, suntem convinși că putem aduce un plus de valoare in domeniul proiectării prin cele trei avantaje ale noastre: calitatea serviciilor, profesionalism și experiență.

Am înțeles în timp că o constructie trebuie să fie în același timp: funcțională, sigură structural și confortabilă. Dacă cel puțin una din cele trei condiții nu este îndeplinită, oricare, construcția este un eșec. Noi nu putem să facem nimic în privința funcționalității și nici în privința confortului, însă, în mod sigur, structurile proiectate de noi sunt sigure, fezabile și la cel mai înalt nivel de performanță. Așadar, dacă ai o arhitectură bună, lasă structura in seama noastră!

DE CE NOI?

Ingineri experimentati

Echipa noastră este formată din ingineri bine pregătiți profesional, experimentați și "căliți" in proiecte de anvergură. De 15 ani lucrăm in aceiași echipă, dar experiența cumulată a membrilor echipei se apropie de 100 de ani. 

Soluții personalizate, adaptate pentru fiecare proiect

Datorită experienței echipei de proiectare, suntem siguri că putem găsi soluții optime pentru fiecare proiect. Urâm expresia "nu se poate".

Documentații complete și detaliate

Folosind softuri dedicate și performante, precum și metode și tehnologii moderne de calcul, livrabilele noastre sunt de cea mai bună calitate.

Rapid și de încredere

Unul din aspectele importante la care suntem foarte atenți, este să respectăm termenele de predare asumate, astfel încât să nu fie afectată deloc execuția. 

Contactează-ne